[Sisällysluettelo]

TopfHDRW - siirrä tallenteita Topfieldin ko­va­le­vyn ja PC:n vä­lil­lä

Topfield -digiboksin omistajana voi tulla tilanne, että haluaa siirtää tallenteita PC:lle. Topfield tarjoaa tähän joko USB-yhteyden (joissain malleissa myös WLAN -yhteyden), mutta tiedon siirto on erittäin hidasta. Jos on esim. tarkoitus vaihtaa Topfieldin kiintolevy suurempaan, voi tavallisella tavalla siirtely viedä kohtuuttoman kauan aikaa. Nörtimmän kaverin vaihtoehto on irroittaa Topfieldin kiintolevy ja liittää PC:hen kiinni. Valitettavasti Topfieldin kiintolevy on formaatissa, jota Windows ei sellaisenaan ymmärrä.

TopfHDRW on mainio ohjelma, joka lukee ja kirjoittaa Topfieldin kiintolevyjen tiedostojärjestelmää, joten sen avulla tallenteiden siirtely Topfieldin ja PC:n välillä käy helposti ja nopeasti. Ainoa vaikeus tosiaan on, että kiintolevy tulee ottaa Topfieldistä irti, mutta esim. kiintolevyn vaihtamisessa suurempaan, tämä vaihe on joka tapauksessa tehtävä.

TopfHDRW osaa myös korjata Topfieldin levyn vioittuneen tiedostojärjestelmän ja myöskin eheyttää pirstounutta levyä, sekä mahdollistaa tallenteiden EPG -tietojen editoinnin (itselläni ei ole näistä kokemusta).

HUOM! Jos sinulla ei ole PC:ssä vapaata IDE tai SATA -paikkaa (riippuen Topfieldisi levystä) johon liittää Topfieldin kiintolevyä, voit käyttää erikseen hankittavia USB-kehikoita tms. ja näin siirtää USB-liitännän kautta tiedostot (joka siis on paljon nopeampaa edelleen, kuin käyttämällä Topfieldin omaa USB-yhteyttä). Itse tein juuri näin, tosin levy ei omaan kehikkooni mahtunut joten piti viritellä sitten näin.

Lisää tietoa:


7.3.2009
(Yama)Neko
Security Check