[Sisällysluettelo]

PC Decrapifier, siivoa koneen mukana tulleet ohjelmien kokeiluversiot

Kun hankit uuden Windows -tietokoneen, sen mukana tulee usein erilaisia ohjelmien kokeiluversioita. Osa on toimivia, osa rajoitettua versioita jne. Yhtä kaikki, ne ovat usein täysin turhia, ja asennettu vain siksi että ohjelmiston valmistaja toivoo että niistä hankitaan täysversio ostamalla.

PC Decrapifier on mainio ohjelma, joka poistaa tunnistamansa yleisimmät kokeiluversiot, niinpä se kannattaa ajaa uudessa Windows -koneessa heti kun mahdollista.

 1. Lataa PC Decrapifier ja käynnistä se (ohjelma ei vaadi asennusta)
 2. Jos olet juuri ladannut ohjelman, ei tarvitse tarkistaa päivityksiä, joten valitse suoraan Next -painike.
 3. Jos hyväksyt käyttöehdot luettuasi ne ensin, paina Next -painiketta.
  Jos et hyväksy käyttöehtoja, valitse Cancel -painike.
 4. Ohjelma varoittaa siitä tosiasiasta, että saman ohjelmiston kokeiluversion ja täyden ostetun version eroa on vaikea erottaa, joten ole huolellinen ettet valitse poistettavaksi ohjelmaa jonka tiedät ostetuksi täysversioksi.

  Kun olet ymmärtänyt asian, valitse Next -painike.
 5. Seuraavaksi tiedustellaan onko tietokone uusi vai ei. Valitse sen mukaan miten on asian laita on, ja valitse Next -painike.
 6. Nyt on mahdollista ja suotavaa luoda palautuspiste. Valitse Create Restore Point -painike luodaksesi sen.

  HUOM! Palautuspisteen luonti ei takaa sitä että saisit palautettua poistetun ohjelman.

  Valitse lopuksi Next -painike.
 7. Valitse nyt huolella ne ohjelmat jotka aiot poistaa. Jos haluat säästää jonkun ohjelman, ota ruksi pois ko. ohjelman edestä. Valitse lopuksi Next -painike.

  Jos haluat tietoa mikä jokin ohjelma on, valitse ensin ohjelma listasta ja sitten Click here for more info on the selected item -linkki. Kyseisestä ohjelmasta avautuu tietoa oletusselaimeen.
 8. Tämä on viimeinen mahdollisuus perua valittujen ohjelmien poisto tai tehdä vielä muutoksia valintoihin (Back -painike). Jos olet valintasi tehnyt, aloita valittujen ohjelmien poista valitsemalla Next -painike.
 9. Ohjelmistojen poisto kestää tapauskohtaisesti kauankin, joten ole kärsivällinen.

  Lopuksi saat ilmoituksen ohjelmistojen poistosta. Voit nyt lopettaa ohjelman painamalla Cancel -painiketta. Voit myös jatkaa eteenpäin Next -painikkeella ja antaa esim. palautetta ohjelman tekijälle (Submit feedback).
Lisää tietoa:
The PC Decrapifier

16.2.2008
(Yama)Neko
Security Check