[Sisällysluettelo]

FontExpert 2007 - hallitse fonttejasi

Jos työskentelet paljon fonttien kanssa, on kunnolliselle fonttimanagerille käyttöä. Esim. jos sinulla tuhansia fontteja olemassa, niin kaikkia mahdollisia fontteja ei kannata pitää asennettuna, vaan ottaa niitä sitten tarpeen mukaan käyttöön. Myös fonttien esikatselu (niin asennettujen kuin asentamattomien) on tärkeä ominaisuus.


FontManager 2007 mahdollistaa niin asennettujen kuin asentamattomien fonttien hallinnoinnin, etsimisen, esikatselun ja tulostamisen. Moni fonttimanageri näyttää vain asennetut fontit, mutta FontManager 2007 osaa näyttää myös asentamattomat fontit, ja tämä on tärkeä ominaisuus. FontManager 2007 hallitsee Adobe Type 1, TrueType, OpenType ja rasteri fontit.

FontManager 2007 osaa asennuksen lisäksi myös aktivoida fontin käyttöön väliaikaisesti, joten fontti on käytössä kunnes se poistetaan käytöstä tai kone käynnistetään uudelleen.


Voit asettaa fontteihin erilaisia tageja, arvosteluja, avainsanoja ja etsiä sitten fontteja näiden mukaan. Myös normaali nimeen perustuva haku on käytettävissä.


FontManager 2007 ei valitettavasti ole ilmainen ohjelma (hinta tätä kirjoitettaessa 48,34 euroa veroineen), mutta niille jotka esim. työssään tarvitsevat paljon erilaisia fontteja, ohjelma on varmasti, hintansa arvoinen.

Lisää tietoa:
FontManager 2007
18.7.2008
(Yama)Neko