Windows 8 logo

Miksi ei Windows 8 ohjeita?

En voi sietää Windows 8:n mukanaan tuomaa tablet/mobiili-käyttöliittymää Metroa. Valitettavasti Microsoft ei anna vaihtoehtoja vaan se pakottaa, murskaavasta kritiikistä huolimatta, käyttämään tätä pienille kosketusnäytölle tarkoitettua Metro-käyttöliittymää myös tavallisella PC:llä suuren näytön, hiiren ja näppäimistön kanssa.

Ilmeisesti tarkoitus on saada ihmiset tottumaan Metroon ja siinä sivussa tavallaan myös osallistumaan Windows Phone 8:n markkinointiin. Tästä syystä jätän ensimmäisen kerran vuosiin Windows-version väliin, ja näin ollen en tule tekemään myöskään Windows 8 ohjeita. Jatketaan sitten vaikka Windows 9:n parissa, jos Microsoft antaa käyttäjälle mahdollisuuden poistaa Metro käytöstä tai parantaa sen toimintaa huomattavasti.
-neko 10.7.12
Windows 8 logo

Miksi ei Windows 10 ohjeita?

Aikansa kutakin, ei vanha enää jaksa innostua :) Päivitin sentään itselleni Windows 10:n (järkyttävän Windows 8:n jätin kokonaan väliin). Ja yllättävän moni ohje toimii sitten myös Windows 10:ssä, onhan WIndows 10 vain sekava korjaus katastrofaaliseen Windows 8:aan.
Google ja varsinkin MuroBBS:n Ohjelmat, käyttöjärjestelmät ja ajurit on ystäväsi, kun etsit ohjeita ongelmiisi.

Nämä sivut ovat käytännön lisäksi nyt virallisesti kuolleet, enkä päivitä sivuja enää. R.I.P :)
-neko 30.7.15
Uutisia  


29.7.15

Windows 10 julkaistu.

HUOM! Ennen kuin kokeilet näitä neuvoja, luo järjestelmän palautuspiste, jotta voit tarvittaessa palauttaa järjestelmän toimivaksi, jos jotain menee pieleen.

Linkkejä

30.7.2015
(Yama)Neko
Security Check